Волинські правоохоронці провели відкриті уроки футболу для школярів

Волинські правоохоронці провели відкриті уроки футболу для школярів

13.06.14 08:32 0 1057
У рамках соціального проекту «Відкриті розважальні футбольні школи у 2013-2016 рр.» у місті Володимир-Волинський відбувся футбольний турнір серед учнів.

Свято під гаслом «Відкриті уроки футболу» було організоване за сприяння Федерації футболу України. Почесними гостями на заході були працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ та місцевої міліції.

З метою профілактики скоєння правопорушень серед неповнолітніх до участі у змаганнях були залучені діти, які перебувають на обліку в міліції, та діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Спортсмени-професіонали познайомили підлітків із навиками гри у футбол, провели майстер-класи ведення м’яча, а також організували ряд рухливих ігор.

– У футбольному турнірі брали участь близько 200 школярів, а це – 12 команд. За результатами поєдинків перемогла – дружба, – розповіла начальник СКМСД УМВС України у Волинській області майор міліції Інна Остапович. – Головною метою змагань було показати дітлахам, що є безліч цікавих занять та ігор, які спрямовані не лише гарно та весело провести час, а й спрямувати енергію у позитивне русло.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ