У Волинській області свободівці разом з громадою передали військовослужбовцям 51 ОМБ понад 800 літрів питної води

У Волинській області свободівці разом з громадою передали військовослужбовцям 51 ОМБ понад 800 літрів питної води

13.06.14 17:06 0 1270
10 червня 2014 року голова Володимир-Волинської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергій Коба разом із настоятелем Свято-Вознесенського храму міста Устилуг Юрієм Здебським відвідали військовослужбовців 51 ОМБ на полігоні Широкий Лан, що у Миколаївській області, та передали їм понад 800 літрів питної бутильованої води.

Оскільки зараз найбільшою продовольчою проблемою на полігоні є якісна питна вода, то було вирішено закупити та передати солдатам 500 пляшок бутильованої води.

Громадські активісті, жителі міста Устилуг та депутати Володимир-Волинської міської ради Віра Чайковська-Тарликова та Надія Цикалюк ще до поїздки придбали необхідні військовослужбовцям речі, зокрема шкарпетки та білизну. Також солдати поласували волинською полуницею, шість ящиків якої їм передали. Родини військовослужбовців передали адресні посилки, які кожному бійцю були вручені особисто.

Чи не кожного солдата цікавило питання входження 51 ОМБ у склад АТО, бо чіткої відповіді від свого командування з цього приводу вони отримати не можуть. Раніше народним депутатом від нашого округу Євгеном Мельником було надіслано звернення до в. о. міністра оборони України Михайла Коваля з проханням прирівняти усіх мобілізованих військовослужбовців 51-ої Окремої механізованої бригади, які перебувають на сході країни, до учасників АТО з відповідним поширенням на них Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціяльного захисту".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: проведено семінар-нараду із ...

КОМЕНТАРІ