На Волині до соціальних фондів перераховано понад 1 мільярд гривень Єдиного соціального внеску

На Волині до соціальних фондів перераховано понад 1 мільярд гривень Єдиного соціального внеску

13.06.14 15:38 0 1232
Надходження єдиного соціального внеску на Волині перевищили 1 мільярд гривень і склали 1 067 мільйонів гривень. Таким чином, проти січня-травня минулого року волинські роботодавці збільшили сплату ЄСВ на 21,5 мільйона гривень.

Найбільший приріс сплати ЄСВ зафіксовано у травні 2014 року. Проти травня торік цього року працедавці перерахували до соціальних фондів на 15 мільйонів гривень ЄСВ більше.

Травневий позитив у сплаті ЄСВ – це результат комплексу заходів у напрямку легалізації заробітної плати, - звертають увагу в Головному управлінні ГУ Міндоходів Волині.

«Нинішня економічна ситуація не сприяє створенню нових робочих місць. Але, враховуючи систематичну роботу органів виконавчої влади та податківців у напрямку виконання роботодавцями своїх зобов’язань перед найманими працівниками та бюджетом, можна говорити про досить вагомий позитивний ефект», - зазначає заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

За словами посадовця, з переходом функції адміністрування ЄСВ до Міндоходів страхувальникам запропоновано зручний та сучасний електронний формат звітування. До слова, у травні в електронному вигляді подано 97 відсотків від усіх звітів з ЄСВ.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Злодія, на рахунку якого ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ