В Луцьку ЖЕК № 8 продовжує здійснювати профілактику мереж водопостачання

В Луцьку ЖЕК № 8 продовжує здійснювати профілактику мереж водопостачання

13.06.14 09:12 0 1161
«Аби забезпечити якісне та безперебійне водопостачання до будинків, що обслуговує підприємство, працівники ЖЕК № 8 ЖБК системно здійснюють профілактику мереж водопостачання», - повідомляє заступник директора підприємства Ольга Возняк.

Так, у 1-му під’їзді будинку № 6 а на вул. Наливайка замінено вентелі на мережі гарячого водопостачання та здійснено профілактику. «Такі ж роботи проведено на пр-ті Соборності, 10, у цьому ж будинку замінено аварійну ділянку трубопроводу на системі опалення. На пр-ті Відродження, 8 в підвальному приміщенні замінено аварійну ділянку трубопроводів гарячого водопостачання (24 м)», - розповідає заступник директора.

Окрім цього, у 2-му під’їзді на пр-ті Молоді, 11 замінено засувки в елеваторному вузлі системи опалення (2 шт.). «Такі роботи здійснюють з метою швидко та оперативного перекриття подачі води у випадку аварійних ситуацій», - пояснює заступник директора.

На пр-ті Волі, 49 (3 під’їзд) працівники підприємства здійснили профілактику та замінили аварійну ділянку трубопроводу системи опалення.

Тривали роботи й з ремонту дахів будинків. У 2-му під’їзді на вул. Чорновола, 2 та у будинку № 15 на пр-ті Соборності, 15 (1 і 2 під’їзди) здійснено ремонт покрівель машинних приміщень, на пр-ті Соборності, 22 а (1 під’їзд) – відремонтовано покрівлю та сходову клітку.

Також працівники підприємства продовжували здійснювати благоустрій прибудинкових території.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі з 1 липня ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ