Луцьк: дитячими садками міста мандрували лялькові театральні колективи

Луцьк: дитячими садками міста мандрували лялькові театральні колективи

13.06.14 10:13 0 4542
Бібліотеки міста, при яких діють лялькові театральні колективи, відтворили традиції мандрівного театру. До цього долучились і діти-артисти лялькового театру «Соняшник» міської центральної бібліотеки для дітей. За 10 днів «театральних гастролей» вони побували у вихованців дитячого садка № 30, виступили перед учнями загальноосвітніх навчальних закладів № 17 і № 9 та перед читачами бібліотеки у День захисту дітей. А нещодавно з виставою «Кулька–вередулька» завітали до своїх сусідів - вихованців дитячого садка № 27.

Незвична головна героїня Кулька весь час вередувала: то їй хотілося бути жовтою, то - зеленою і ні з ким не хотіла товаришувати. Із-за таких примх з нею траплялось чимало пригод, про які розповідав дітям ще один герой вистави - Незнайко.

Зала у дитячому садку весь час була наповнена дитячими емоціями: одні допомагали Кульці не спектися на сонці, інші виручали її від сильного вітру і дощу. Діти, як справжні пошановувачі «маленького театру», дружньо аплодували артистам-читачам бібліотеки Юлії Луканіній, Валерії Денисюк, Каріні Амза, Анні Юрченко та незмінному керівникові театру «Соняшник», бібліотекарю центральної бібліотеки для дітей Оксані Січкар, яка впродовж уже 10 років разом з дітьми підготувала більше 20 вистав.

На колектив театру «Соняшник» чекають нові зустрічі, нові глядачі.

Чекають на дітей і бібліотеки нашого міста, де впродовж літа діє програма «Бібліотека - територія дитинства». Тут відбуваються цікаві заходи, діють території книги, дитячої творчості, ігрова, Інтернет-територія.

Кожен може знайти свою територію у сучасній бібліотеці!

Детальний перелік заходів – на сайті управління культури: http://culture-lutsk.org.ua

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Ігор Швайка офіційно ...

КОМЕНТАРІ