Закарпаття: працівники ДАІ Іршавського району разом з журналістами проводять рейди під час операції «Автобус-2014» (+фото)

Закарпаття: працівники ДАІ Іршавського району разом з журналістами проводять рейди під час операції «Автобус-2014» (+фото)

13.06.14 08:09 0 1184
Інспектори ВДАІ Іршавського району Василь Орешко та Іван Тесличко на один із рейдів запросили журналістів місцевої газети «Нове життя» та журналістів місцевих Інтернет сайтів.

Працівники ДАІ та журналісти у першу чергу пішли на Іршавський автовокзал. В цей час, багато громадян повертались із роботи додому, а тому переважна кількість автобусів готувалась до відправки із районного центру у населені пункти району. Учасників рейду запевнили, що зранку всі водії автопарку проходять медичний огляд, а транспорт перевіряють відповідні фахівці по випуску автобусів на лінію.



Після цього працівники ДАІ у присутності журналістів перевірили ряд автобусів, які готувались до виїзду на маршрут. Під час даної перевірки порушень виявлено не було, хоча передодні працівники ДАІ вже аналогічну перевірку проводили і виявили одного водія, який виїхав на маршрут без медогляду.



Далі журналістів було запрошено провести перевірку водіїв автобусів на автодорозі Довге-Іршава-Виноградів, на зупинці у селі Дубрівка. Для перевірки був зупинений автобус маршруту Іршава-Білки, де працює водій з багаторічним досвідом. Водій показав всі необхідні документи, порушень перевезення пасажирів не було. Тож, працівники ДАІ побажали водієві та пасажирам «Щасливої дороги».

Наступним був зупинений мікроавтобус. На час перевірки ані більшої кількості пасажирів, ані незаконно встановлених додаткових сидінь, та явних технічних несправностей виявлено не було.

Як розповів, капітан міліції Василь Орешко, що такі рейди дисциплінують водіїв і зобов’язують дотримуватись Правил дорожнього руху під час виконання ними рейсів. Особлива увага працівниками ДАІ приділяється автобусам, які займаються організованими перевезенням дітей на екскурсії. До речі, цими днями, під час одного із таких рейдів працівники ДАІ у селі Сільце виявили автобус, який порушив правила перевезення організованої групи дітей. На водія було складено адміністративний протокол. Окрім цього, працівники ДАІ задокументували перевезення пасажирів на міжміських рейсах понад встановлену кількість, виявляли і технічно несправні автобуси.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

(за інформацією Віти Горзов, Іршавський РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Укрзалізниця призначила ...
Наступна новина: Луцьк: надія Гуменюк ...

КОМЕНТАРІ