В Закарпатській області на відкриття спортивного комплексу для дітей завітали працівники ДАІ (+фото)

В Закарпатській області на відкриття спортивного комплексу для дітей завітали працівники ДАІ (+фото)

13.06.14 14:29 0 1236
У місті Мукачево відбулося урочисте відкриття автодрому «Адреналін». Запрошеними на свято були і керівники Державтоінспекції Закарпаття.

Як зауважив на відкритті заступник начальника Управління ДАІ Закарпаття Юрій Вейкай: «Відкриття такого закладу, це дуже гарний приклад того, як дорослі можуть піклуватися про безпеку дітей. Адже найбільше діти травмуються та навіть гинуть на дорогах по вині дорослих. Лише за півроку на території області сталося 52 ДТП за участі дітей і лише 2 з них – коли самими винуватцями були діти. Тому, працівників Державтоінспекції не може не радувати кожен факт, коли дорослі роблять все аби навчити дитину Правилам безпеки на дорозі».



І дійсно, у комплексі «Адреналін» діти можуть не лише весело провести час, але і вивчити основні Правила дорожнього руху. Досвідчені фахівці розкажуть про світлофори та «зебри», та навчать користуватися пасивними засобами безпеки (мотошоломами, пасками безпеки).



Коли ж юні відвідувачі відпочиватимуть у затишному кафе, працівники ДАІ похвилювалися, щоб на екранах телевізорів демонструвалися повчальні ролики-мультики про безпеку на дорозі.

Отже, літо з таким закладом обіцяє бути веселим та повчальним.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Расмуссен: НАТО «не ...
Наступна новина: У Львові відбувся «круглий ...

КОМЕНТАРІ