На Хмельниччині автобус з пасажирами впав у річку (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині автобус з пасажирами впав у річку (ОНОВЛЕНО)

13.06.14 09:52 0 1015
Наразі слідчі з’ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди, в якій 1 людина загинула, ще 29 отримали тілесні ушкодження.

Близько 17.00 години в м. Хмельницькому по вулиці Тихій 52-річний водій, керуючи маршрутним автобусом «ПАЗ», під час руху по вулиці Тихій на заокругленій ділянці вулиці, яка йде на спуск, не впорався з керуванням та з’їхав у річку. Внаслідок ДТП 1 пасажир, 74-річний пенсіонер, загинув на місці події, водій та 29 пасажирів отримали тілесні ушкодження. 19 із них госпіталізовані у лікарняні заклади міста. Загалом в салоні автобуса перебувало близько 35 чоловік.

Автобус здійснював регулярні перевезення пасажирів за маршрутом № 9 «Лезневе-2 — універмаг «Юність». Більшість потерпілих — пенсіонери, які увечері повертались із дач у місто.

За словами водія, у автобуса відмовили гальма. Наразі призначено ряд експертиз, за результатами яких можна буде об’єктивно говорити про причини ДТП. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шанс змінити країну ...
Наступна новина: Буковинка обікрала ...

КОМЕНТАРІ