Українська малолітка влізла в сім'ю світової зірки (+фото)

Українська малолітка влізла в сім'ю світової зірки (+фото)

13.06.14 18:22 0 1191
Днями у своєму блозі виконавиця опублікувала спільне фото з Маркосом і під ним залишила інтригуючий підпис: «З коханим. Дякую, що приїхав». Після чого в пресі з'явилася інформація про те, що молода співачка зустрічається з одруженим аргентинським футболістом.



Однак сама Гросу всіляко відхрещується від амурних справ з Рохо. «Мені ж таки хочеться, як і будь-якій дівчинці, поділитися - ось до мене приїхав мій прекрасний друг. Знайомтеся, будь ласка», - прокоментувала Аліна «Неймовірній правді про зірок». А на закиди на свою адресу щодо того, що вона розбила сім'ю футболіста, у якого нещодавно народилася дитина, Гросу відповіла: «Маркос почав трошки фліртувати. Після чого мені подруга каже: «А ти знаєш, що за 3 дні до вашого знайомства у нього дочка народилася?». Я така: «Ну, добре. Прекрасно». І давай писати Маркосу. Кажу: «Почекай, тільки ти не загравай хоча б до мене. Давай дружити». На що він мені іспанською відповідає: «А звідки ти взагалі дізналася?». Така от історія ». Відтоді, за словами виконавиці, її з Маркосом пов'язує винятково дружба.

Для Аліни це не перший випадок, коли їй приписують роман з чоловіком, у якого вже є стосунки з іншою дівчиною. Так близько 2 років тому ЗМІ публікували неоднозначні заголовки про теплі почуття між Гросу та онуком Алли Пугачової - Микитою Пресняковим. Тоді хлопець уже два роки зустрічався з Аїдою Калієвою. Але незабаром з'ясувалося, що Аліна і Микита просто працювали над спільним проектом - кліпом Гросу під назвою «Взрослая», в якому Пресняков не тільки знявся, але й виступив режисером відеороботи.

Гламурчик

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ