Ігор Швайка офіційно відкрив Всеукраїнський день поля 2014

Ігор Швайка офіційно відкрив Всеукраїнський день поля 2014

13.06.14 10:15 0 1044
12 червня на території Державної наукової установи «Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого» Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка офіційно відкрив Всеукраїнський день поля 2014. Також у заході взяли участь відповідальні працівники Мінагрополітики, НААН України, керівники підвідомчих організацій, заступники голів облдержадміністрацій з питань АПК, директори департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій, керівники територіальних органів Держсільгоспінспекції, Аграрного фонду, Державної продовольчої зернової корпорації.

Відкриваючи захід, Ігор Швайка зазначив: «Я дякую всім аграріям, які працюють на землі та дотримуються наших українських традицій. Адже споконвіку земля була для українців найсвятішою. Саме завдяки вашим працьовитим рукам ми будемо продовжувати підіймати аграрний сектор та українське село. Такі завдання поставив перед Урядом і перед міністерством український народ. В цьому році, незважаючи на всі труднощі, аграрний сектор показує хороший результат в розвитку сільськогосподарського виробництва. Ми разом з вами можемо по праву пишатися нашою славною Україною та її працьовитими людьми. Хочу ще раз подякувати всім учасниками і на завершення сказати – До роботи!».

В заході беруть участь експонати біля 80 організацій, серед яких 35 заводів-виробників та постачальників сільськогосподарської техніки, 9 науково-дослідних установ. В цілому на виставці представлено понад 60 зразків новітньої сільськогосподарської техніки вітчизняного та іноземного виробництва.

Метою проведення Всеукраїнського дня поля є поширення новітніх техніко-технологічних рішень збирання врожаю та залучення сільгосптоваровиробників до широкого використання сучасних технологій, техніки та досягнень аграрної науки в агропромисловому комплексі України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: дитячими садками ...
Наступна новина: У Тернополі капітально ...

КОМЕНТАРІ