Хмельниччина: міліціонери затримали злодія-рецидивіста «на гарячому»

Хмельниччина: міліціонери затримали злодія-рецидивіста «на гарячому»

13.06.14 14:23 0 1137
У Нетішині правоохоронці впіймали зловмисника, що скоїв серію крадіжок з житлових будинків у приватному секторі міста.

До чергової частини Нетішинського МВ УМВС надійшла заява від місцевого жителя, який повідомив про те, що з його недобудованого будинку зникла електропилка вартістю 1200 гривень. Варто сказати, що аналогічні звернення вже надходили від жителів того ж району міста і перебували на особливому контролі у правоохоронців. Тривалий час міліціонери пильно та наполегливо вистежували зловмисника, намагаючись упіймати його «на гарячому», були організовані засідки, посилено патрулювання у районі скоєння злочинів. Як виявилось, ці зусилля не були марними.

Поведінка крадія викликала здивування навіть у членів слідчо-оперативної групи, яка виїхала на повідомлення про крадіжку. Справа в тому, що після викрадення електропилки зловмисник вирішив повернутись до щойно обкраденого ним будинку й забрати інші цінні речі.

Правоохоронці затримали крадія «на гарячому», коли той шляхом віджиму пластикового вікна намагався проникнути в дім. Зловмисником виявився 29-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі нас трок від трьох до шести років. Чоловік підозрюється у скоєнні як мінімум 5 крадіжок.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Расмуссен: НАТО «не ...

КОМЕНТАРІ