На Хмельниччині у Славуті міліціонери затримали торговця коноплею

На Хмельниччині у Славуті міліціонери затримали торговця коноплею

13.06.14 10:36 0 1006
Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Славутського райвідділу міліції «на гарячому» затримали жителя районного центру, який займався торгівлею наркотиками.

49-річний чоловік потрапив до рук правоохоронців під час збуту чергової дози коноплі. Встановлено, що наркоторговець мав свою «точку» поруч із міським ринком, куди приходили постійні клієнти. За одну дозу платили по 150 гривень. Як пояснив сам підозрюваний, таким видом незаконного промислу він займався близько двох останніх місяців. Цим він і заробляв на прожиття, адже постійного місця роботи не мав.

— Стосовно даного громадянина відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Доки триває досудове слідство, суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, — повідомив начальник Славутського РВ УМВС Степан Кшевжінський.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ