У неділю у Львові вхід у деякі музеї буде безкоштовним

У неділю у Львові вхід у деякі музеї буде безкоштовним

13.06.14 15:06 0 1149
15 червня у рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей» мешканці та гості Львова матимуть змогу відвідати деякі музеї на пільгових умовах.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ініціатором проекту є Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова» при управлінні туризму ЛМР, спільно з музеями Львова.

Головною метою проекту є сприяння розвитку сімейного туризму у Львові, популяризація музеїв міста та залучення громадян до надбань національної історико-культурної спадщини. Проект передбачає безкоштовний вхід та екскурсію/майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми.

Цього тижня в проекті беруть участь такі музеї:

* Музей етнографії та художнього промислу (просп. Свободи, 15) пропонує безкоштовний вхід з 11:00 до 12:00.

* Музей вишитих ікон та образів отця-доктора Д. Блажейовського (вул. Чорновола, 2а) пропонує безкоштовний вхід і екскурсії протягом цілого дня.

* Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1) пропонує безкоштовний майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки та бісероплетіння.

* Музей-меморіал «Тюрма на Лонцького» (вул. С. Бандери, 1) пропонує безкоштовний вхід та екскурсію протягом цілого дня.

Довідка.

Проект «На вихідні з сім’єю у музей» розпочався 1 червня, і триватиме до 28 грудня. Зараз участь у проекті беруть 23 музеї м. Львова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Львівщина: нові власники ...

КОМЕНТАРІ