Користування транспортом стає дорогим задоволенням

Користування транспортом стає дорогим задоволенням

13.06.14 13:24 0 1166
Проїзд на приміських та міжміських маршрутах в області подорожчав на 6 копійок за пасажиро-кілометр. Та в облдержадміністрації стверджують, що проїзд на Волині один з найдешевших в Україні.

Про це стало відомо під час звіту голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта за 100 днів його роботи 12 червня.

Зі слів очільника області, вже кілька місяців волинські перевізники обговорювали питання про підвищення тарифів на проїзд. Адже ціни на пальне збільшилися, тому підприємці грозили зупинити всі перевезення.

«Ці тарифи не змінювалися довгий період. Підскочила ціна на пальне, подорожчали умови ведення бізнесу, втрачалися прибутки. До мене приходило багато перевізників, які казали, що зупиняться, якщо тарифи не зміняться. І ми розпочали цей процес, кілька місяців це відтягували», - виправдовувався Григорій Пустовіт.

Нині вартість проїзду в області - 29 копійок за одного пасажира на кілометр. Очільник облдержадміністрації переконує, що на Волині одна з найдешевших цін за проїзд. Крім того, здорожчання тарифів відбулося в усіх областях України. До слова, донедавна пасажиро-кілометр на Волині коштував 23 копійки, тобто віднині проїзд дорожчий приблизно на 25%.

Нагадаємо, з травня цього року подорожчав проїзд у міських маршрутках Луцька.

Волинські новини

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: За 2 роки Житомирщина зможе ...

КОМЕНТАРІ