Оголошено результати конкурсу у рамках спільного проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини»

Оголошено результати конкурсу у рамках спільного проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини»

13.06.14 15:51 0 1126
11 червня за участю представників Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Фонду Східна Європа відбулося публічне оголошення результатів конкурсу, який проводився у рамках спільного проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини».

За підсумками цього конкурсу, сертифікат на суму 400 тис. грн. отримав департамент охорони здоров’я Львівської ОДА.

«Ці кошти дозволять забезпечити проведення енергоаудитів на об’єктах, що належать до відповідної галузі та знаходяться на балансі департаменту. Також розпочати розробку плану модернізації енергетичної інфраструктури на основі проведених енергоаудитів, надати фінансування для реалізації демонстраційного проекту у сфері енергозбереження та забезпечити консультаційну підтримку», – зазначив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Голдун.

Нагадаємо, що проект «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» реалізується також у містах Кам’янка-Бузька та Жовква.

Мери цих міст в березні отримали сертифікати у розмірі 400 тисяч гривень та підписали Меморандум про співпрацю з Фондом Східна Європа. На даний час у зазначених містах розпочато роботу щодо проведення енергоаудитів на об’єктах, які визначені пріоритетними для впровадження енергозберігаючих заходів.

Довідково:

Протокол про наміри щодо реалізації проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» між Львівською обласною радою, Львівською державною адміністрацією та Фондом Східна Європа було підписано під час XIII Міжнародного Економічного Форуму .

Метою Програми є стимулювання ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів області шляхом посилення потенціалу місцевих органів влади і бізнесу у сфері розробки, оцінки та запровадження стратегій і проектів у галузі енергозбереження й використання альтернативних та відновлювальних джерел енергії.

Зазначений проект у Львівській області буде реалізовано за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) через Посольство Швеції в Україні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Москаль: дії снайперів під ...

КОМЕНТАРІ