Львівщина: керівники центрів надання адміністративних послуг пройшли навчання у системі «Віртуальний офіс»

Львівщина: керівники центрів надання адміністративних послуг пройшли навчання у системі «Віртуальний офіс»

13.06.14 09:50 0 1148
10 червня 2014 року, в рамках реалізації спільного проекту Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, Дніпропетровської обласної ради та Фонду Східна Європа «Партнерство для прозорості влади», відбулось навчання 8 керівників центрів надання адміністративних послуг у системі «Віртуальний офіс».

В рамках проекту «Партнерство для прозорості влади» визначено 8 Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПи), які стануть пілотними проектами на Львівщині (міста Дрогобич, Новий Розділ та Буського, Кам’янка-Бузького, Золочівського, Перемишлянського, Старосамбірського, Яворівського районів).

Співпраця з Фондом «Східна Європа» в рамках цього проекту відбувається у двох напрямках: це інформатизація Львівської області та створення модернізованих ЦНАПів.

У ЦНАПах міст Дрогобич та Новий Розділ, а також Буського, Кам’янка-Бузького, Золочівського, Перемишлянського, Старосамбірського та Яворівського районів буде впроваджено автоматизовані системи на базі веб-технологій, які покращать ефективність надання адміністративних послуг. Окрім того, що послуги можна буде отримати значно швидше, жителі пілотних територій зможуть замовляти та отримувати послуги і фахові консультації з широкого кола питань.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі серед ...
Наступна новина: Шанс змінити країну ...

КОМЕНТАРІ