Сидір Кізін: «Фондовий ринок – це універсальний механізм, який дозволяє інвестувати перспективні галузі економіки»

Сидір Кізін: «Фондовий ринок – це універсальний механізм, який дозволяє інвестувати перспективні галузі економіки»

13.06.14 12:45 0 1051
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін привітав колектив сектору нагляду за учасниками на ринку цінних паперів у Житомирській області центрального територіального департаменту національної комісії з цінних паперів та фондового ринку із Днем працівника фондового ринку України.

Очільник області наголосив на тому, що у всьому світі фондовий ринок виконує ряд важливих функцій. В першу чергу, це універсальний механізм, який допомагає фінансувати перспективні галузі економіки. Завдяки фондовому ринку інвестиції надходять туди, де вони найбільш необхідні. В контексті євроінтеграційного курсу України цей механізм буде розвиватися та функціонувати більш злагоджено. За словами Сидора Кізіна, у сфері фондового ринку України працюють фахівці, які добре знають усі тонкощі чинного законодавства та мають серйозний досвід роботи.

Голова облдержадміністрації побажав колективу здоров’я, задоволення від роботи, успіхів та процвітання. Сидір Кізін зазначив про те, що для нього День працівника фондового ринку України особливе свято, оскільки свою роботу на державній службі він розпочинав у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку, а тому добре знає особливості роботи фахівців у цій сфері.

За словами завідувача сектору нагляду за учасниками на ринку цінних паперів у Житомирській області центрального територіального департаменту національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ольги Осадчук, головне завдання відомства полягає у здійсненні нагляду за дотриманням учасниками фондового ринку законодавства про ринок цінних паперів та акціонерні товариства. Вона переконана, що орієнтація нашої держави на норми і принципи Європейського Союзу дозволить фондовому ринку України розширити свої можливості та сповна використати його потенціал.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ