В Чернігові проходить дводенний семінар у рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

В Чернігові проходить дводенний семінар у рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

13.06.14 14:45 0 1150
Семінар «Вивчення громадської думки методом фокусних груп: теорія, методологія, практика» проходить у Чернігові 12-13 червня в рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні» для представників комунальної галузі, відділів і управлінь міськради, громадських організацій та засобів масової інформації.

За інформацією старшого консультанта з питань залучення громадськості проекту Кадрії Сафіуліної, протягом червня-липня чернігівці долучаться до опитування з проблем енергоефективності та енергозбереження. На основі отриманих результатів буде сплановано інформаційну кампанію щодо вказаної проблематики.

Начальник відділу енергозбереження управління економіки міської ради Володимир Бурдов нагадав, що Чернігів є учасником проекту разом з іншими п’ятьма українськими містами. «Важливо, що крім нових знань і практичних навичок місто отримає можливість залучити доступні кредитні ресурси міжнародних фінансових інституцій на втілення конкретних енергозберігаючих заходів», - наголосив В. Бурдов.

Наразі в містах-учасниках проекту триває розробка Плану дій сталого енергетичного розвитку. Без цього документу українські міста не розглядатимуться як серйозні партнери в Європі.

Довідково: Основною метою проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні», що впроваджується за підтримки USAID, є підвищення енергетичної безпеки України. Серед цілей проекту удосконалення енергетичної політики, розвиток енергоефективності та збільшення інвестицій в енергетичний сектор.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярослав ГРИЦАК: «Час ...
Наступна новина: Йосиф Ситник представив ...

КОМЕНТАРІ