Чернігів вшанує пам'ять жертв війни в Україні

Чернігів вшанує пам'ять жертв війни в Україні

13.06.14 15:28 0 1134
У Чернігівській міській раді під керівництвом заступника міського голови-керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулось засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні та Дня Конституції України. У заході взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

З попереднім планом проведення основних заходів присутніх ознайомив заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач.

22 червня у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів у сквері ім. М.М. Попудренка та на Меморіалі Слави у Чернігові. У церемонії візьмуть участь керівники міста, області, ветерани та громадськість міста.

Протягом дня 22 червня на знак жалоби по загиблих на будинках і спорудах органів державної влади і місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій буде приспущено Державний Прапор України та обмежено проведення розважальних заходів.

27 червня у обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм пройдуть урочистості з нагоди 18-ї річниці Конституції України. 28-29 червня святкові заходи продовжаться у Центральному парку культури та відпочинку: працюватиме містечко майстрів, виставкова торгівля, насичена концертна програма та ін.

Під час засідання узгоджені основні питання щодо плану заходів, які проходитимуть у обласному центрі 22 та 27 червня. Станіслав Віхров звернув особливу увагу на встановлення державної символіки, впорядкування пам'ятників, прибирання території міста та забезпечення високого рівня правопорядку під час проведення загальнонаціональних заходів у обласному центрі.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Львівщина: Ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ