Сидір Кізін звітує про 100 днів своєї діяльності на посаді голови Житомирської обласної державної адміністрації

Сидір Кізін звітує про 100 днів своєї діяльності на посаді голови Житомирської обласної державної адміністрації

13.06.14 14:01 0 1347
Сидір Кізін прозвітував про 100 днів своєї діяльності на посаді голови Житомирської обласної державної адміністрації. У своєму виступі він звернув увагу на пріоритети роботи, конкретні досягнення та перспективи на майбутнє.

Очільник області зазначив про те, що перша проблема, з якою йому довелося зіштовхнутися, була пов’язана із тотальною недовірою громадян до влади. Державні службовці, представники контролюючих органів та правосуддя повністю втратили авторитет серед населення. З метою подолання цієї негативної тенденції Сидір Кізін провів зустрічі із підприємцями, колективами різних галузей діяльності Житомирщини та громадськими активістами, щоб вивчити їхні проблеми та з’ясувати прізвища посадовців, які перешкоджають їх діяльності. Відкритий діалог дозволив провести перші кадрові зміни, які відбувалися на основі дотримання принципів професіоналізму, непричетності до корупційних схем та адекватного сприйняття громадою.

Сидір Кізін резюмував, що наразі проведені зміни у керівному складі облдержадміністрації – змінені заступники голови, а також у прокуратурі області та обласному управлінні Міністерства внутрішніх справ. Він зазначив про те, що на Житомирщині змінилися й керівники районних державних адміністрацій. У більшості районів головами стали молоді люди, які не причетні до корупційних схем та є справжніми професіоналами. При цьому очільник області наголосив, що керівництво області прислухається до думки місцевої громади і там, де люди не сприймають кадрових змін, вони поки що не відбуваються Сидір Кізін вважає, що на місцевому рівні голова райдержадміністрації має консолідувати громадян та почути їхню думку. Він також висловив переконання в тому, що найближчим часом розпочнуться кадрові зміни в міліції та прокуратурі і на районному рівні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ