постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області розглянула нагальне питання про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області розглянула нагальне питання про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

13.06.14 08:02 0 1016
12 червня в обласній державній адміністрації під керівництвом першого заступника голови ОДА Юрія Приварського відбулося чергове засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь в засіданні взяли перший заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, начальник управління з питань НС та ЦЗН ОДА Віктор Симонюк, керівники обласних відомств та служб цивільного захисту.

На порядок денний виносилося одне питання про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту області.

Роботу районних та міських інвентаризаційних комісій щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту визнано недостатньою.

Слід зазначити, що порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів майна, визначений Інструкцією, яка затверджена наказом Держбуду України від 24.05.2001 № 127 та визначає порядок та методику проведення технічної інвентаризації збудованих (реконструйованих) будинків, допоміжних будівель та споруд з метою: визначення їх фактичної площі та об'єму (щодо проектних), обстеження та оцінки технічного стану наявних об'єктів, установлення вартості об'єктів.

Технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна проводиться суб'єктами господарювання за заявою замовника (уповноваженим органом управління майна).

Керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та господарювання, на балансі яких знаходяться захисні споруди, забезпечують їх належний технічний стан і готовність до укриття населення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина не стоїть ...
Наступна новина: Міліціонери встановили ...

КОМЕНТАРІ