У Рівненській області призначено покарання контрабандисту техзасобів негласного отримання інформації

У Рівненській області призначено покарання контрабандисту техзасобів негласного отримання інформації

13.06.14 17:56 0 1219
У ході досудового розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 201 КК (контрабанда спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) начальник відділу прокуратури Рівненської області та підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості останнього.

Так, 28-річний житель Дубровицького району визнав свою вину в тому, що у березні цього року контрабандним шляхом намагався перемістити до України з Республіки Білорусь 3 спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, які сховав у власній дорожній сумці з подвійним дном.

Факт злочинної діяльності було викрито на міжнародному пункті пропуску «Городище» Рівненської митниці та припинено співробітниками Служби Безпеки України спільно з прикордонниками.

«Прокуратурою області скеровано обвинувальний акт разом із угодою про визнання винуватості до Дубровицького районного суду, який 05.06.2014 затвердив вказану угоду та, врахувавши щире каяття підсудного, його активне сприяння у проведенні розслідування, призначив останньому покарання — 3 роки позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю один рік шість місяців», – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури області Вадим Топольський.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Урок джазу від зірки зі США ...

КОМЕНТАРІ