На Тернопіллі відбулася колегія служби у справах дітей

На Тернопіллі відбулася колегія служби у справах дітей

13.06.14 08:37 0 1122
Під керівництвом заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Наталки Михно відбулася колегія служби у справах дітей. На колегії обговорили питання заходів щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, створення та функціонування сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, які виховуються в інтернатних закладах.

За словами начальника служби у справах дітей Тернопільської облдержадміністрації Степана Герасиміва, з 2006 року щорічно зростає кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлених громадянами України та влаштованих до сімейних форм виховання. Зокрема, станом на 1 січня 2014 року із 1228 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (285 та 943 відповідно), які проживають на території області, 1059 з них виховуються в сімейних формах виховання.

Наталка Михно наголосила на необхідності висвітлення та максимального розповсюдження інформації про випадки усиновлення або інші ситуації, які можуть служити прикладом людяності та допоможуть дітям отримати повноцінну сім’ю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: У Житомирі обговорили ...

КОМЕНТАРІ