На Тернопіллі серед об’єктів оцінки – пам’ятки архітектури

На Тернопіллі серед об’єктів оцінки – пам’ятки архітектури

13.06.14 09:42 0 1034
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість дев’яти об’єктів державної власності в обласному і районних центрах Тернопільщини.

У Тернополі таких об’єктів чотири. Балансоутримувачем трьох із них є Тернопільський національний економічний університет. На майдані Перемоги,3 це частина нежитлових приміщень загальною площею 77,6 кв.м цокольного поверху навчального корпусу №2 ; на бульварі Т. Шевченка,9 – частина нежитлових приміщень загальною площею 55,1 кв.м на першому поверсі корпусу №10, а на вул. Львівській, 11 – частина нежитлових приміщень загальною площею 140 кв.м на другому поверсі навчального корпусу № 1.

На вул. Білецькій,1 потрібно оцінити нежитлові приміщення загальною площею 224,6 кв.м на першому поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.

Два об’єкти, балансоутримувачем яких є Національний заповідник “Замки Тернопілля», потрібно оцінити у Збаражі. На вул. Незалежності,8 це частина приміщень площею 25 кв.м на території ансамблю споруд та частина приміщень “Дільниці приготування пресматеріалів” площею 22,3 кв.м виробничої бази монастиря Бернардинів. На вул. Чехова,1 – частина будівлі монастиря святих сестер Феліціанок, пам’ятки історії і архітектури місцевого значення, загальною площею 225,1 кв.м.

У Зборові (вул. Б. Хмельницького,22) потребує оцінки нежитлове приміщення загальною площею 21,1 кв.м та долі площ спільного користування 5 кв.м на першому поверсі адміністративного будинку, що перебуває на балансі Тернопільської дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

У Кременці (вул. Шевченка,32) – частину приміщення площею 24,8 кв.м першого поверху пам’ятки архітектури місцевого значення “Адміністративний будинок ХІХ ст.”, що перебуває на балансі Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника.

У Козові (вул. Грушевського,26) – нежитлові приміщення загальною площею 17,75 кв.м на першому поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі Управління Пенсійного фонду України в Козівському районі.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 26 червня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 19 червня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 23(820) за 11 червня 2014 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: керівники ...

КОМЕНТАРІ