Тернополяни можуть отримати компенсацію за різницю у тарифах комунальних послуг

Тернополяни можуть отримати компенсацію за різницю у тарифах комунальних послуг

13.06.14 13:31 0 1182
З 1 липня 2014 року, згідно постанови Кабінету міністрів України, зросте вартість тарифів на воду, газ та тепло. Разом з тим передбачено ряд заходів для соціального захисту населення у вигляді компенсації за додаткові витрати на згадані комунальні послуги.

«Оскільки до початку дії тарифів залишилося менше трьох тижні, закликаю усіх тернополян, які потребують компенсації різниці у тарифах, швидко підготувати необхідний пакет документів відповідно до постанови уряду, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Для допомоги тернополянам, у місті функціонує спеціальна комісія під керівництвом секретаря міської ради, основне завдання якої створити відповідні умови та допомогти тернополянам у отриманні компенсації».

У зв’язку з цим, управління соціальної політики відкрило гарячу лінію, де щодня з 8.00 до 17.00 год. можна отримати консультації з питань компенсації та оформлення необхідних документів, за телефоном 52-14-03.

Також тернополяни можуть звернутися в управління соціальної політики та подати туди необхідні документи для оформлення компенсації за адресою: м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8, каб. 26.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На блокпосту під ...
Наступна новина: У Волинській області під ...

КОМЕНТАРІ