У Тернополі гуртожитки «Тернопільбуду» передали у комунальну власність

У Тернополі гуртожитки «Тернопільбуду» передали у комунальну власність

13.06.14 10:46 0 1038
Мешканців гуртожитків «Тернопільбуду» зможуть безкоштовно приватизувати житло. Для цього на черговій сесії міської ради депутати прийняли рішення про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду ТОВ «Тернопільбуд».

Тернополяни, які проживають у даних гуртожитках прийшли під стіни міської ради з проханням підтримати даний проект рішення. Представник ініціативної групи Наталія Дрозд виступила перед депутатами та подякувала міському голові за прийняття рішення, яке 15 років не вирішувалося.

«Відповідно до законодавства, рішення про приватизацію приймає міська рада. Тому об’єкти приватизації, в даному випадку гуртожитки, повинні бути комунальними. Тож відтепер мешканці даних гуртожитків зможуть приватизувати своє житло, - міський голова Тернополя зауважив Сергій Надал. – Однак зараз виникають труднощі з окремими мешканцями, які проживають у даних гуртожитках та з певних юридичних причин не можуть приватизувати кімнати. Спеціальна комісія міської ради спільно з жителями гуртожитків буде розглядати кожен випадок індивідуально для прийняття оптимального рішення».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ