ДАІ Буковини закликає молодь не забувати про правила дорожнього руху

ДАІ Буковини закликає молодь не забувати про правила дорожнього руху

14.06.14 11:14 0 1160
Літній період, коли багато дітей перебувають на відпочинку в таборах, сприятливий для змістовної профілактичної роботи з юними учасниками дорожнього руху.

Таку нагоду активно використовують працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області спільно з обласною організацією Всеукраїнської спілки автомобілістів.

Спілчани мають великий досвід у проведенні цікавих пізнавальних заходів з дітьми, необхідний для цього інструментарій. Ото ж, до табору відпочинку «Водограй» ,що в селі Гільча Сторожинецького району, від автошколи спілки автомобілістів було споряджено автобус з необхідним обладнанням та атрибутами.

Наразі у цьому екзотичному гірському відпочинковому комплексі, яким опікується УМВС України в Чернівецькій області, відпочивають 76 хлопчиків і дівчаток, в тому числі 28 з Києва та четверо з підшефної установи ДАІ Буковини — Оршівецького будинку для дітей,позбавлених батьківської опіки.

Під відкритим небом на майданчику гості влаштували змагання трьох табірних команд, у яких діти проявили знання правил дорожнього руху, уміння надавати першу медичну допомогу, вправно водити велосипед.

Корисне пізнавальне дійство відбувалось в ігровій формі за жвавої підтримки вболівальників та під контролем авторитетного журі у складі начальника відділу з безпеки дорожнього руху автошколи спілки автомобілістів Петра Статного, заступників директора автошколи Володимира Пішка, Ірини Гаврилюк.

Голова обласної спілки автомобілістів та оргкомітету змагань Іван Мельничук в урочистій обстановці вручив переможцям і номінантам турніру кубки, медалі, а інспектор УДАІ УМВС України в Чернівецькій області старший лейтенант міліції Ігор Пастух — «Куточки безпеки дорожнього руху», пам’ятні календарі ДАІ Буковини.

Організатори змагань не забули і про тих, хто не досягнув високих результатів, але проявив волю до перемоги,здобув необхідні навики. У фігурному водінні велосипеда взяли участь і вихователі, що викликало у дітей хвилю позитивних емоцій та підтвердило думку про те, що правил дорожнього руху повинні дотримуватись всі без винятку — і дорослі, і малі.

Ділячись враженнями, діти стверджували, що змагання на лоні карпатської природи запам’ятається їм назавжди.

Подібні заходи з участю громадської організації працівники ДАІ Буковини проводитимуть і в інших таборах.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ