Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з діяльністю ТзОВ «Захід-Агросервіс Плюс»

Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з діяльністю ТзОВ «Захід-Агросервіс Плюс»

14.06.14 16:45 0 1138
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт в рамках робочої поїздки в районі Волині, ознайомився з діяльністю ТзОВ «Захід-Агросервіс Плюс».

Це підприємство розташоване в селі Пальче і займається виробництвом запасних частин до імпортної сільськогосподарської техніки (вали, зірки, шестерні, фланці, шліцові з’єднання, шнеки та ін.), а також виготовленням обладнання для підприємств, що працюють у сфері АПК, ЖКГ тощо.

Підприємство заснував у 2007 році депутат Волинської обласної ради Ігор Лех. Тоді запчастини до с/г техніки виготовляли лише 5 робітників, а тут вже працює 100 осіб із середньою зарплатою в 3000 грн.

Ігор Лех розповів, що ТзОВ «Захід-Агросервіс Плюс» постійно удосконалюється, а цьогоріч збільшило виробництво власної продукції на 35-40%. Серед основних замовників – представники як Волині, так й інших областей України. Також підприємство працює і за індивідуальними замовленнями.

Григорій Пустовіт, оглянувши виробничі потужності ТзОВ «Захід-Агросервіс Плюс», зауважив, що подібні підприємства вкрай важливі для області, адже створюють робочі місця та наповнюють бюджет.

«Приємно, що поруч із потужними заводами, на Волині є й такі невеличкі молоді підприємства, які стрімко розвиваються та завойовують свою нішу на ринку запчастин до сільськогосподарської техніки», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яценюк доручив ...
Наступна новина: Закарпаття: ліс – це наше ...

КОМЕНТАРІ