Григорій Пустовіт: Ми цінуємо кожного інвестора і завжди готові створювати йому якнайкращі умови для діяльності

Григорій Пустовіт: Ми цінуємо кожного інвестора і завжди готові створювати йому якнайкращі умови для діяльності

14.06.14 08:02 0 1202
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт відвідав одне з найбільших підприємств з іноземним капіталом ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», яке успішно працює на теренах області вже 9 років.

Григорій Пустовіт зустрівся з технічним директором Славоміром Качмареком та фінансовим директором Олександром Шаварським, спільно вони оглянули виробничі потужності підприємства, зокрема відвідали складальний цех та поспілкувалися з працівниками заводу.

«Приємно перебувати на одному з найбільших підприємств краю. Ви працюєте відкрито та прозоро, створили понад чотири тисячі робочих місць й далі розширюєте виробництво. Водночас, «Кромберг енд Шуберт Україна» минулоріч сплатило 91 млн грн податків та зборів, а середня заробітна плата тут – 3 тис грн. Тому вважаю вас взірцем соціально відповідального бізнесу», - зауважив голова облдержадміністрації.

«Це дуже добрий знак, що на Волинь приходять такі значні інвестиції. Інвестори вірять в Україну, в розвиток її економіки, і вся нинішня робота влади усіх рівнів спрямована на поглиблення цих зв’язків. Ми цінуємо кожного інвестора і завжди готові створювати йому якнайкращі умови для діяльності», - наголосив Григорій Пустовіт.

В свою чергу, технічний директор підприємства Славомір Качмарек повідомив, що нині «Кромберг енд Шуберт Україна» працює на повну потужність, цехи не зупинялися навіть у революційний період. «Варто відзначити, що нині ми працюємо за найвищими екологічними стандартами, їх вимоги дуже суворі, втричі вищі ніж на інших українських підприємствах», - зазначив Славомір Качмарек під час ознайомлення з умовами праці на заводі.

Також технічний директор поінформував, що підприємство не залишається осторонь життя міста та області. «Ми підтримуємо волинський спорт, долучаємося до благоустрою. Наприклад, у найближчих планах суботник поблизу річки Стир. Надавали допомогу й нашим військовим», - каже він. Разом з тим, є питання, які вирішити самотужки не вдається: мова йде про впорядкування території та під’їзних доріг до заводу. Поблизу підприємства це було зроблено власними силами, далі ж потрібна допомога місцевої влади.

«Ми побачили високоорганізоване виробництво світового рівня, з суворими вимогами до безпечності та комфортними умовами для працівників. Треба віддати належне професійному керівництву. Такий бізнес необхідно підтримувати, і влада області намагатиметься у міру можливостей це робити», - резюмував голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: понад 2 тис. ...
Наступна новина: В Рівному нагадуємо про ...

КОМЕНТАРІ