В Закарпатській області заступник начальника Іршавського райвідділу вивчав проблеми жителів села Луково

В Закарпатській області заступник начальника Іршавського райвідділу вивчав проблеми жителів села Луково

14.06.14 11:44 0 1051
Черговий особистий прийом громадян в приміщенні Луківської сілької ради, що на Іршавщині, провів заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Лещишин.

У селі Луково проживає більше 1500 жителів. Місцеве населення в основному займається сільськогосподарськими роботами та виїжджає на сезонні роботи за

межі області. Гордістю села є нова сучасна школа, де навчається понад 150 учнів.

Відвідувачі не примусили себе довго чекати. Так, серед перших – прийшли приватні підприємці. Вони подякували за роботу дільничного інспектора міліції, який постійно їм допомагає і висловили бажання надати допомогу місцевого загону громадських формувань. Громадське формування фактично у селі вже є давно, але їхню роботу селяни не помічають. Підприємці вирішили долучитись до загону і активізувати їхню роботу, особливо під час літнього відпочинку. Адже через село проходить річка Боржава, де влітку багато відпочиваючих. Інколи серед приїжджих із сусідніх сіл, є не порозуміння і виникають невеличкі конфлікти, які на думку підприємців можуть контролювати члени громадського формування. Мирон Михайлович пообіцяв, що дільничні інспектори нададуть необхідну допомогу членам громадських формувань, які будуть задіюватись в охороні громадського порядку під час літнього відпочинку.

Після підприємців на прийом завітала жінка у якої у березні місяці невідомими особами було скоєно крадіжку із гаражного приміщення. Мирон Лещишин, відразу жінці надав відповідь, що над розкриттям крадіжки працюють працівники карного розшуку, за даним фактом відрито кримінальне провадження. Про хід розслідування та затримання зловмисників її буде повідомлено.

На прийом завітала 80-річна пенсіонерка, яка звернулась за допомогою до заступника начальника райвідділу відносно своїх синів, які постійно вживають спиртні напої та вчиняють сімейні сварки. Мирон Михайлович, дане звернення взяв на особистий контроль і відразу надав вказівку місцевим дільничним провести профілактичну роботу із синами бабусі.

Під час прийому звучали і прохання, які не стосувалися компетенції міліції, однак люди змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему.

На завершення сільський голова Василь Пасуля розповів заступнику начальника райвідділу Мирону Лещини про необхідність відновлення роботи сільських дружинників, які б у вечері разом із дільничними інспекторами провели рейд у селі по торговим точкам, відвідали неблагополучні сім»ї.

Всі питання, з якими звертались мешканці села, взято під особистий контроль заступника начальника Іршавського райвідділу підполковником міліції Мироном Лещишин який зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку і надано письмові відповіді громадянам.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ