Дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції виявили викрадене майно у мешканця села Холмок

Дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції виявили викрадене майно у мешканця села Холмок

14.06.14 14:43 0 1089
В ході проведення заходів під час операції «Мак», дільничні інспектори міліції Ужгородського РВ виявили викрадене майно у раніше судимого мешканця села Холмок.

Нещодавно до чергової частини Ужгородського РВ звернулася мешканка села Холмок, яка повідомила, що з її дворогосподарства було викрадено 5 металевих труб, які слугували парканом. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію та розпочала пошуки крадія.

В той самий час, дільничні інспектори здійснювали відпрацювання по операції «Мак». В ході проведення заходів під час операції, на подвір’ї раніше судимого мешканця села Холмок, ними було виявлено нещодавно зниклі металеві труби. Даний мешканець виявився сусідом потерпілої від крадіжки жінки. Він, з метою уникнення покарання, категорично заперечував факт вчинення ним крадіжки, та заявив, що даний паркан ще з п’ятнадцять років тому побудував його батько і тому ці металеві труби належать саме йому. Проте жінка вказує, що паркан будував її дядько і відповідно труби є її власністю.

Наразі речові докази, а саме п’ять металевих труб, вилучено. Досудове розслідування надалі триває.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На ремонт моста на ...

КОМЕНТАРІ