В Закарпатській області керівник обласної міліції провів прийом громадян та підвів підсумки роботи Мукачівського міськвідділу

В Закарпатській області керівник обласної міліції провів прийом громадян та підвів підсумки роботи Мукачівського міськвідділу

14.06.14 14:14 0 1105
Начальник Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич поспілкувався з представниками місцевої влади та органів самоврядування, прокурорами м.Мукачева та району, журналістами, а найголовніше – провів виїзний прийом для людей, які прийшли з важливими питаннями, пов’язаними з роботою місцевих міліціонерів.

На прийом до головного міліціонера області Сергія Шаранича першими завітали міський голова м.Мукачва Золтан Ленд`єл та голова Мукачівської РДА Василь Пашкуляк. В ході розмови керівники міста та району подякували за співпрацю, за належну роботу щодо охорони громадського порядку під час виборів Президента. Окрім того, голова Мукачівської райдержадміністрації висловив бажання і підтримку зі свого боку щодо питання реорганізації міськвідділу, шляхом створення Мукачівського райвідділу міліції.

З особистими питаннями до керівника міліції звернулося ряд мукачівців. В більшості, людей цікавив хід розслідування кримінальних проваджень. Також були питання побутового характеру, конфлікти з сусідами та ін. Керівник обласної міліції пообіцяв, що всі питання будуть розглянуті, а до порушників вжиті заходи впливу.

Так само, на зустріч з Сергієм Шараничем прийшли голови громадських організацій с. Дерцен та с.Кольчино. Обидва формування – одні з найкращих в Мукачівському районі. Небайдужі учасники організації щодня заступають на чергування населеними пунктами. Однак, разом з тим у організації є проблема фінансування, адже вони діють суто на громадських засадах.

В свою чергу очільник обласної міліції висловив вдячність за спільну важливу роботу для безпеки людей. Це допомагає у забезпеченні охорони громадського порядку у місті, районі і краї загалом.

Під час особистого прийому в Мукачівському міськвідділі міліції Сергій Шаранич уважно вислухав пропозиції та подяки від людей. На завершення, запевнив громадян, що міліція завжди відкрита для спілкування та зробить усе можливе для вирішення питань, з якими вони звертаються.

Насамкінець, головний міліціонер Закарпаття вивчив оперативну обстановку в місті та районі, поспілкувався з особовим складом та надав їм практичну допомогу в нагальних питаннях під час проведення підсумків роботи відділу за цей рік.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Дніпропетровська на ...
Наступна новина: Антонов: "Мене влаштовують ...

КОМЕНТАРІ