Правову частину перебігу зовнішнього незалежного оцінювання на Закарпатті забезпечує ДСО

Правову частину перебігу зовнішнього незалежного оцінювання на Закарпатті забезпечує ДСО

14.06.14 12:47 0 1102
Упродовж червня в Україні проходить ЗНО. У багатьох областях правопорядок цього процесу гарантує Держслужба охорони. Закарпатське управління ДСО також долучилося до оцінювання.

У зв’язку із швидким розвитком технологій молодь використовує свої гаджети не тільки для того, щоб «зачекінитися» в улюбленій кав’ярні чи навчальному закладі, а й для «фальшивої» навчальної успішності, намагаючись прочитати свої шпаргалки зі смартфонів, годинників та планшетів.

Оскільки більшість цих засобів зв’язку мають розмір кишені – школярів необхідно ретельно перевіряти. Саме це узяла під свій контроль ДСО у Закарпатській області, яка працює у 22-х навчальних закладах, де проводиться ЗНО. Працівники служби проводять перевірку, спрямовану на дотримання правил проведення оцінки знань, а саме відсутність вище вказаних предметів, адже це може призвести до перескладання предмету абітурієнтом, але, на жаль, лише через рік.

Бажаємо усім майбутнім студентам успішно пройти складання усіх предметів та з вересня приступити до вивчення улюблених дисциплін у обраних вишах.

Ернест Завадський

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області з ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: «Над ...

КОМЕНТАРІ