Проведено велопробіг під гаслом «Єдина Україна»

Проведено велопробіг під гаслом «Єдина Україна»

14.06.14 11:23 0 1055
13 червня 2014 року в рамках завершення роботи пришкільних відпочинкових таборів, відділом освіти, молоді та спорту Полонської райдержадміністрації за ініціативи районної станції юних туристів «Обрій» проведено велопробіг під гаслом «Єдина Україна».

У заході взяли участь вихованці та керівники гуртків СЮТ «Обрій», учні та педагогічні працівники навчальних закладів м. Полонного, всього близько 80 учасників.

В урочистій частині заходу, що відбулася на міському стадіоні «Полонь», учасників велопробігу привітали заступник голови райдержадміністрації Олександр Вощатинський, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Сітарський та директор СЮТ «Обрій» Валентина Рибачок.

Учасники велопробігу, що вирізнялися елементами символіки, проїхали вулицями та пам’ятними місцями міста, завершивши захід виконанням Державного Гімну України біля пам’ятного знака Небесній сотні, на валу, поблизу площі 100-ліття м.Полонного, внісши, таким чином, свій вклад у збереження цілісності та розвитку нашої держави.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ