Парк Франка у Львові запрошує на свято: дрес-код – одяг початку ХХ ст

Парк Франка у Львові запрошує на свято: дрес-код – одяг початку ХХ ст

14.06.14 08:18 0 1291
Львів’ян та гостей міста 15 червня о 12.00 запрошують на відкриття свята першого міського парку – парку ім. Івана Франка.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Свято парку розпочнеться з прогулянки парком у супроводі львівського батяра Івана Радковця з павільйону «Майстерня міста».

У програмі свята – виставка старих світлин парку, пляцки від найкращих львівських господинь, середньовічна інтермедія в Єзуїтському городі, майстер-класи з танців, дешева австрійська кухня за крейцери та копійки, цікаві ігри для малечі та незабутній вечір у парку за переглядом фільму Дарії Ткач «Гідність. Пам’ятник Франкові».

Перепусткою на свято є маленький штрих з минулого – будь-який реквізит одягу у стилі початку ХХ ст – капелюхи та капелюшки, сукні та метелики, парасольки, панчохи в сітку, боа і горжетки.

Приходьте з добрим настроєм та створіть свято красеня-парку.

Свято пройде в рамках «Майстерні міста». ПРОГРАМА

13.00 – Галицька перепічка від найкращих львівських господинь – Союзу Українок, а також тематична виставка у павільйоні «Майстерня міста»

14.00 – Оркестр у Ротонді парку

15.00 – майстер-класи середньовічних танців від клубів «Лемберг», King’s Spear та «Паладин»

Усі охочі зможуть навчитися танцювати танці 14-17 століття.

16.00 – театральне дійство – Середньовічна інтермедія у Єзуїтському городі від клубів «Лемберг», King’s Spear «Паладин»;

Реміснича майстерня – виготовлення кераміки та прикрас від кращих майстрів та майстринь клубів «Лемберг», King’s Spear та «Паладин»

Протягом усього свята діти та дорослі зможуть спробувати себе у грі «Збудуй площу Ринок». Для найменших – малюнки кольоровою крейдою – «Намалюй парк своєї мрії».

На відвідувачів також очікує смакота від справжніх ґаздів – дешева кухня за крейцери та копійки. Львівські ґазди та ґаздині пригощатимуть гостей свята смачними стравами галицької кухні.

Ввечері у парку покажуть фільм Дарії Ткач – «Гідність. Пам’ятник Франкові».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ