Івано-Франківщина: команда МПК Городенківського району стала переможцем обласних змагань з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів МПО області

Івано-Франківщина: команда МПК Городенківського району стала переможцем обласних змагань з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів МПО області

14.06.14 09:49 0 1193
13 червня на базі спортивно-оздо­ровчого комплексу імені Героїв-по­же­жних Управління ДСНС в області пройшли обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони області.

Урочисто відкриваючи обласні зма­гання, перший заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби ци­вільного захисту Ігор Оксентюк зазначив, що му­­жність та висока професійна майстерність є невід’ємними рисами пожежника-рятувальника.

Боротьба роз­го­­рнулася вже з перших хвилин змагань і з першого виду – подола­н­­ня стометрової смуги з перешкодами. Хорошу витримку та підготовку рятувальники демонстрували і в наступному виді змагань - пожежній естафеті. Бойове розгортання недарма називають видовищним та найскладнішим видом, адже тут все залежить не тільки від майстерності, а й від великої командної волі до перемоги. Саме її продемонстрували представники місцевої пожежної команди села Хриплин Івано-Франківської міськради.

За підсумками змагань перше місце здобула команда МПК села Чернелиця Городенківського району. Друге призове місце посіла команда МПК села Хриплин Івано-Франківської міськради, а третє – здобула команда місцевої пожежної охорони смт.Печеніжин Коломийського району.

Традиційно змагання завершилися нагородженням. За досягнуті ре­зу­льтати в обласних змаганнях з по­жежно-прикладного спорту серед під­ро­­зділів місцевої пожежної охорони області команди-переможці та їх учасники були нагороджені кубком, гра­мо­та­­ми та ці­н­ними подарунками.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку нагородження ...
Наступна новина: Керрі розкритикував Судан ...

КОМЕНТАРІ