Львівщина: незалежна профспілка гірників висловила вдячність Ірині Сех за підтримку шахтарів, які постраждали в полоні сепаратистів

Львівщина: незалежна профспілка гірників висловила вдячність Ірині Сех за підтримку шахтарів, які постраждали в полоні сепаратистів

14.06.14 09:57 0 1177
Голова Конфедерації вільних профспілок України і Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець надіслав на адресу голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех листа, в якому висловлює вдячність за гостинний прийом на лікування та оздоровлення членів незалежної профспілки, гірників шахти «Росія» ДП «Селідіввугілля» Донецької області Олександра Вовка і Олександра Гурова.

«Наші товариші постраждали, зазнавши жорстоких тортур і знущань з боку сепаратистів. Їх взяли в полон і катували за те, що вони послідовно виступають за єдність України», – йдеться в листі.

Михайло Волинець від імені Конфедерації дякує голові ЛОДА за надання надійного прихистку його товаришам та родині Олександра Гурова і створення відмінних умов для їхнього оздоровлення та відпочинку. «Впевнені, що завдяки турботі і щирості жителів Львівщини вони швидко залікують не тільки фізичні, а й душевні рани. Дякуємо Вам за гостинність, щедрість і солідарну підтримку. Ми все робитимемо для того, щоб наша держава залишалася єдиною, неподільною і соборною», – йдеться в листі.

Нагадаємо, 4 червня Львівська ОДА прийняла двох шахтарів із Донбасу, які зазнали тортур в полоні сепаратистів, – Олександра Вовка та Олександра Гурова з родиною. Гостей зустрічали заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний та директор департаменту соціального захисту населення Василь Мартиняк. Зараз шахтарі проходять оздоровлення в трускавецькому санаторії «Женева».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ