У Львівській області суд хулігану призначив штраф

У Львівській області суд хулігану призначив штраф

14.06.14 17:58 0 1242
Вісім тисяч п’ятсот гривень штрафу призначено судом 60-річному мешканцю Стрийського району за вчинення хуліганства у сільському магазині.

Подія трапилася на початку серпня 2013 року в одному зі сіл на Стрийщині. Того літнього вечора дві компанії чоловіків проводили своє дозвілля в приміщенні сільського магазину - хтось за чашкою кави, а хтось - за чаркою оковитої.

Одному присутніх, мешканцю сусіднього села, щось не сподобалося у поведінці чоловіка з іншої компанії. Він став висловлюватися у його адресу нецензурною лайкою, а згодом схопив металеве крісло та жбурнув його у бік відвідувачів. Внаслідок чого один з присутніх у приміщенні чоловіків отримав, за висновком експерта, легке тілесне ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Дії 60-річного чоловіка правоохоронці кваліфікували як хуліганство, кримінальна відповідальність за вчинення якого передбачена ч.1 ст.296 КК України.

Стрийський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні цього кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі всім тисяч п’ятсот гривень.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ