У Львівській області з обласного бюджету виділять понад 2,6 млн грн для реалізації освітніх мікропроектів

У Львівській області з обласного бюджету виділять понад 2,6 млн грн для реалізації освітніх мікропроектів

14.06.14 12:46 0 1144
На виконання заходів Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки департаментом освіти і науки проведено обласний конкурс освітніх мікропроектів у 2014 році за напрямками: «Розвиток мережі дошкільних начальних закладів», «Створення якісного навчального середовища. Освітні округи», «Енергозбереження в освітній сфері».

Загальний бюджет конкурсу становив 3,1 млн. грн. Зокрема, на розвиток мережі ДНЗ було передбачено 2,1 млн. грн., на створення якісного навчального середовища, освітні округи – 0,2 млн. грн., на енергозбереження в освітній сфері – 0,8 млн. грн. Обов’язковою умовою участі у конкурсі було залучення місцевих коштів до бюджету мікропроекту, у тому числі власний внесок Конкурсанта у вигляді нефінансового внеску (робота, матеріали) мав становити не менше 50 % суми коштів субвенції. Невід’ємною складовою залучених конкурсантом коштів мав становити вклад територіальної громади в сумі не менше 5 % від бюджету мікропроекту.

Конкурсною радою з питань розгляду освітніх мікропроектів (голова Конкурсної ради – Роман Бабій, секретар – Ольга Мусаковська) підтримано 67 проектів, з них: 37 – за напрямком «Розвиток мережі дошкільних начальних закладів», 10 – за напрямком «Створення якісного навчального середовища. Освітні округи» та 20 – за напрямком «Енергозбереження в освітній сфері».

За підсумками конкурсу освітніх мікропроектів з обласного бюджету буде виділено субвенцію районним та міським бюджетам на суму 2 630 096 грн., з них:

• 1 639 361 грн. – на розвиток мережі ДНЗ;

• 193 000 грн. – на створення якісного навчального середовища, освітні округи;

• 797 735 грн. – на енергозбереження в освітній сфері.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зірка показала своїй ...
Наступна новина: Правову частину перебігу ...

КОМЕНТАРІ