На Львівщині збудують притулок для утримання бурих ведмедів

На Львівщині збудують притулок для утримання бурих ведмедів

14.06.14 12:24 0 1041
13 червня голова Львівської ОДА Ірина Сех та Президент і Директор Благодійної організації «Vier Pfoten International» Хельмут Дунглер (Республіка Австрія) підписали Меморандум про співпрацю у питанні будівництва на території області притулку для утримання бурих ведмедів.

Метою Меморандуму є співпраця сторін і сприяння у створенні та розвитку на території Бродівського та Буського районів притулку для бурих ведмедів, конфіскованих в установленому порядку, які утримуються в неволі з порушенням вимог природоохоронного законодавства, а також ведмедів, що використовуються незаконно як приманка для навчання собак мисливству, для забезпечення належної атмосфери і середовища перебування.

«Відомо, що бурі ведмеді занесені до Червоної Книги як рідкісні тварини, що підлягають особливій охороні. З огляду на це, ми повинні подбати, аби популяція цих диких тварин остаточно не зникла. Впевнена, що притулок для ведмедів, який буде збудовано на території області, дозволить створити для них належні умови», – підкреслила під час зустрічі Ірина Сех.

Зазначимо, термін дії Меморандуму 30 років.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях міліціонери ...
Наступна новина: Наприкінці липня на Львів ...

КОМЕНТАРІ