У Львівській області облдержадміністрація ініціює виділення з обласного бюджету 600 тисяч гривень для військових, які беруть участь в АТО

У Львівській області облдержадміністрація ініціює виділення з обласного бюджету 600 тисяч гривень для військових, які беруть участь в АТО

14.06.14 10:38 0 1114
Львівська обласна державна адміністрація розробила та подала на розгляд обласної ради Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік. Програма, розроблена департаментом цивільного захисту населення ЛОДА, передбачає виділення 596,28 тис. гривень для потреб військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України.

За словами голови ЛОДА Ірини Сех, військові формування, які беруть участь в АТО, відчувають гостру потребу в засобах особистого захисту, приладах зв’язку, обладнанні.

«Керівництво цих підрозділів надало облдержадміністрації перелік найнеобхіднішого – це бронежилети, переносні радіостанції, авіаційні GPS-навігатори, далекоміри, медикаменти та медичне обладнання. Є потреба і в звичайних побутових речах – матрацах, постелі. Це ті потреби, які можливо забезпечити коштом обласного бюджету», – зазначила Ірина Сех.

У Програмі передбачено фінансування для шістьох формувань – військових частин ЗСУ А0998, А2595, А0284, військово-медичного клінічного центру МО України, військової частини 2418 Державної прикордонної служби, військової частини 4114 Національної гвардії України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Отець Борис (Гудзяк): Рок ...

КОМЕНТАРІ