Працівники Державтоінспекції нагадали львів’янам: пішохід – також учасник дорожнього руху

Працівники Державтоінспекції нагадали львів’янам: пішохід – також учасник дорожнього руху

14.06.14 19:27 0 1083
На вулицях Львова найчастіше травмуються пішоходи. Лише з початку року у місті трапилось 153 таких випадки. Кожна третя ДТП за участю перехожих стається саме з їхньої вини, через неочікуваний вихід на дорогу, або ж перехід вулиці у забороненому місці.

Працівники Державтоінспекції нагадали львів’янам: пішохід – також учасник дорожнього руху, а, отже, повинен дотримуватися правил. Правоохоронці відзначають - особливо пильними слід бути у місцях концентрації ДТП, де найчастіше травмуються люди.

На вулиці Науковій у Львові таких ділянок є декілька. Втім, незважаючи на інтенсивний рух транспорту, охочих перебігти дорогу поза «зеброю» трапляється чимало. Аби перейти на інший бік вулиці, доводиться долати чимало перешкод: минати потік машин, перелізати через огорожу, а після цього проходити ще три смуги руху. Однак, навіть це не зупиняє порушників.

Тож, правоохоронці разом із журналістами влаштували спільний рейд, аби вкотре застерегти перехожих від легковажності, необачних кроків та помилок. Пильнували за порушниками у тих місцях, де часто травмуються пішоходи.

Працівники ДАІ нагадали львів’янам, що за порушення Правил дорожнього руху, зокрема, перехід вулиці у невстановленому місці, передбачено попередження або ж штраф – від 51 до 85 гривень. Перехожих закликали бути вкрай уважними на дорозі, особливо у темну пору доби, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку!

Загалом, з початку року у Львові вже притягнули до адміністративної відповідальності 146 пішоходів-порушників.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області ...
Наступна новина: ATP Нідерланди. Стаховський ...

КОМЕНТАРІ