В області у травні вдвічі більше коштів отримано від податку за акцизи, зокрема й за рахунок Житомирського лікеро-горілчаного заводу

В області у травні вдвічі більше коштів отримано від податку за акцизи, зокрема й за рахунок Житомирського лікеро-горілчаного заводу

14.06.14 15:54 0 1077
Спільно із головою облдержадміністрації Сидором Кізіним, який звітував про 100 днів своєї діяльності, про результати роботи доповідали й нові керівники контролюючих та правоохоронних органів Житомирщини.

За словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергія Бобровського, головним завданням органів Міндоходів на Житомирщині є мобілізація надходжень до місцевих бюджетів.

Так за травень 2014 року до зведеного бюджету платниками області сплачено 286,4 млн. грн., що більше минулорічного на 25 млн. грн., або на 9,6%.

Сергій Сергійович наголосив, що податкова працює над створенням сприятливих умов для бізнесу, подоланням корупційних схем, проте бізнес-спільнота в свою чергу має бути соціально відповідальною та свідомою.

За інформацією нового керівника Міндоходів Житомирщини, зберігаються позитивні тенденції на рівні підакцизних товарів. Надходження від цієї групи товарів збільшилося майже удвічі. На початку року від акцизного податку надходило коштів в сумі 10-13 млн. грн., а в травні надійшло вже 19,1 млн. грн. На переконання посадовця, такі зрушення стали реальністю через подолання злочинних схем у цій галузі.

Сидір Кізін звернув увагу присутніх на прес-конференції на те, що завдяки ефективній роботі нового керівництва Головного управління Міндоходів в області у травні вдвічі більше коштів отримано за акцизи, зокрема й за рахунок Житомирського лікеро-горілчаного заводу. Після того як була створена робоча група облдержадміністрації, яка включила представників правоохоронних органів та керівників податкової, яка вивчала ситуацію на ЖЛГЗ, від цього підприємства у травні за акцизи отримано більше 10 млн. грн., хоча раніше сплачував 6-7 млн. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Булатов: "Євробаскет - це ...

КОМЕНТАРІ