До роботи координаційного центру будуть залучені кращі фахівці ДСНС України, – Сергій Бочковський

До роботи координаційного центру будуть залучені кращі фахівці ДСНС України, – Сергій Бочковський

14.06.14 13:47 0 1031
Організаційні та управлінські питання функціонування на базі Державної служби України з надзвичайних ситуацій координаційного центру з допомоги громадянам, які залишають зону Антитерористичної операції, обговорило на нараді керівництво Служби.

«Це питання загальнодержавного рівня, для його реалізації потрібно залучити кращих фахівців Служби і належним чином організувати координаційну роботу», – підкреслив Голова ДСНС України Сергій Бочковський.

Відповідальні за координацію особи будуть визначені у кожному територіальному підрозділі ДСНС України. Таким чином, всередині Служби буде створена вертикаль для оперативного вирішення локальних організаційних питань. Наразі відповідні штаби функціонують при місцевих органах виконавчої влади.

«Зараз принципові організаційні питання відпрацьовуємо з міністерствами, міжнародними організаціями, територіальними підрозділами», – повідомив радник Голови ДСНС України Михайло Байтала, визначений відповідальним за координацію роботи центру.

Нагадаємо, до складу координаційного центру увійдуть представники міністерств, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій і міжнародних інститутів.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ