Чернігів: Актуальні питання життя міської громади

Чернігів: Актуальні питання життя міської громади

14.06.14 16:56 0 803
Чернігівський міський голова Олександр Соколов 12 червня провів особистий прийом громадян у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулися близько 20 чернігівців. Переважна більшість звернень традиційно стосувалися поліпшення житлових умов, приватизації житла, благоустрою окремих вулиць тощо.

Декілька звернень під час особистого прийому міського голови були колективними та стосувалися передачі у комунальну власність гуртожитків за адресами вул. Волковича 13б та вул. Інструментальна 4а. О.Соколов повідомив мешканцям цих гуртожитків, що місто готове прийняти будівлі у комунальну власність. "При виконанні необхідних умов, основне – за наявності технічної документації, у нас не буде підстав не прийняти гуртожитки у комунальну власність міста", - сказав він. Щодо гуртожитку на Волковича, то міська рада зверталася до Міністерства оборони України ще 10 років тому з проханням передати місту майно колишнього військового містечка, тож нині є сподівання, що це питання буде розглянуто позитивно. Після передачі у комунальну власність мешканці гуртожитків матимуть змогу приватизувати житло.

Також до міського голови звернулися представники творчої інтелігенції міста з проханням створити у Чернігові постійно діюче Містечко майстрів, аби всі охочі майстри мали змогу представити свої вироби. У першу чергу, таке містечко буде розраховане на туристів. О.Соколов запропонував представникам організації "Чернігівська палітра" представити свої пропозиції візуально, щоб далі перевести це питання у площину його реалізації.

Всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому міського голови чернігівці, надано роз'яснення, або ж дано доручення надати письмові відповіді.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області під ...

КОМЕНТАРІ