Міністр молоді та спорту України провів зустріч з громадою Житомира

Міністр молоді та спорту України провів зустріч з громадою Житомира

14.06.14 09:31 0 2418
Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов в рамках свого візиту до Житомира 13 червня зустрівся зі спортивною громадою міста, представниками громадських організацій. Зустріч відбувалася у форматі діалогу.

Так, учасників зібрання хвилювало питання щодо скорочення кількості годин фізичного виховання у вищих навчальних закладах в зв’язку з тим, що вишам надано право самим формувати розклад занять. Міністр звернувся з проханням докладно викласти цю проблему, щоб озвучити її на наступному засіданні федерації.

Під час зустрічі Дмитро Булатов, зокрема, повідомив, що чемпіонат Європи з баскетболу таки відбудеться в Україні. Більш як 50 країн світу, що входять до федерації європейського баскетболу, визнали, що Україна активно готується до проведення чемпіонату, і з урахуванням складної ситуації у країні перенесли змагання на 2017-й рік. Таке рішення прийнято вперше у практиці проведення змагань.

Відповідаючи на звернення і питання присутніх, Міністр молоді та спорту повідомив, що він відкритий для спілкування і готовий приймати запити у формі повідомлень на власний мобільний телефон. Це заощадить його час і змусить громадян викладати свою проблему конкретно і стисло.

Під час зустрічі йшлося також про незгоду частини громади з призначенням на посаду директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь. Дмитро Булатов зауважив, що, на його погляд, керівники мають бути не спортсменами, а менеджерами, тоді можна буде щось побудувати. До того ж, щоб оцінити працю людини, має пройти якийсь проміжок часу. Наразі Міністр вважає рішення про призначення справедливим. Але якщо виникають запитання, проблему потрібно вирішувати компромісно. В якості компромісу може бути, наприклад, думка відомих громадських лідерів, які, вивчивши ситуацію, приймуть рішення. «Нам потрібно всім згуртуватися і знайти рішення, яке влаштувало б усіх», - резюмував Дмитро Булатов.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ