Рівненщина: прокурор області Сергій Кубрак зустрівся з жителями м. Острога та Острозького району

Рівненщина: прокурор області Сергій Кубрак зустрівся з жителями м. Острога та Острозького району

14.06.14 09:20 0 1193
Прокурор Рівненської області Сергій Кубрак провів особистий прийом мешканців м. Острога та Острозького району. Зустріч відбулася у Острозькій міжрайонній прокуратурі.

Під час прийому прокурор області вислухав 18 мешканців міста і району та прийняв 11 заяв для подальшого розгляду. Переважна більшість з тих, хто виявив бажання прийти на прийом, звертались до Сергія Кубрака з питаннями щодо роз’яснення законодавства захисту їх майнових та конституційних прав.

Острожани скаржилися на незаконні, на їх думку, дії працівників правоохоронних органів, медичних закладів, звертали увагу на порушення законодавства «Про охорону і використання пам'яток історії та культури» на території району.

За кожним із звернень прокурор області дав доручення провести перевірки та за наявності підстав вжити заходів реагування. На більшість запитань Сергій Кубрак надав правові поради відразу.

З метою полегшення доступу громадян до керівництва прокуратури області проведення виїзних прийомів здійснюється регулярно, про що мешканців відповідних населених пунктів інформується заздалегідь.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські і російські ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ