У Рівненській області рятувальники відточують майстерність порятунку людей на воді

У Рівненській області рятувальники відточують майстерність порятунку людей на воді

14.06.14 11:49 0 1091
13 червня працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій смт. Рокитне провели тренування з організації та проведення рятування людей на водних об’єктах у літній період. Навчання відбулися на водосховищі в центрі с. Рокитне. Дане місце було вибрано не випадково, адже в літній період тут полюбляють відпочивати багато молоді, хоча офіційно на водосховищі купатися заборонено і тут відсутній рятувальний пост.

За легендою навчань, на водосховищі трапився нещасний випадок, в наслідок якого молодий чоловік почав тонути. На місце події терміново прибув черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці Держслужби з НС на човні оперативно дісталися потопаючого та підняли чоловіка з води. Доставивши потерпілого на берег, рятувальники передали його лікарям, які надали людині невідкладну медичну допомогу.

З цікавість спостерігали за дійством місцеві підлітки, які також прийняли активну участь в заході. Рятувальники та медики розповіли та продемонстрували дітям порядок надання першої медичної допомоги потопаючим, а ті особисто постарались виконати ці завдання практично.

ДПРЧ-10 смт. Рокитне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ