У Рівненській області посадовці розтратили бюджетні кошти під час будівництва доріг

У Рівненській області посадовці розтратили бюджетні кошти під час будівництва доріг

14.06.14 16:54 0 910
Прокуратура продовжує виявляти злочинні схеми розкрадання бюджетних коштів чиновниками колишньої та теперішньої влади, органів місцевого самоврядування. Про це розповів представникам засобів масової інформації прокурор області Сергій Кубрак.

Він навів приклади.

Вже чекають на вирок суду сільський голова та підприємець, які підробили акти виконаних робіт щодо капітального ремонту вулиці села, що на Радивилівщині, на суму майже 400 тис. грн. Однак, ремонтні роботи не проводились.

Подібну махінацію у сфері транспорту, яку розкрили працівники прокуратури, нині розслідують слідчі ЛВ на станції Здолбунів УМВС України на Львівській залізниці. Мова йде про службовців одного із державних підприємств, які під час виконання робіт з освітлення автодороги Київ-Чоп двічі упродовж 8 місяців замінили лампи у електричних світильниках на загальну суму майже 900 тис. грн. При цьому будь-які підтверджуючі документи щодо закупівлі ламп, а також утилізації відпрацьованих – відсутні.

Сергій Кубрак зазначив, що для прокуратури й надалі пріоритетним залишається питання захисту інтересів держави від неправомірних посягань.

У 2014 році прокурорами попереджено незаконне використання понад 13 млн.грн. у сферах бюджету, державних закупівель.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ