У Рівному розпочалося «Літо в бібліотеці»

У Рівному розпочалося «Літо в бібліотеці»

14.06.14 13:02 0 1151
Ось і прийшло довгоочікуване літо, а з ним і літні канікули. Бібліотека-філія №3 Централізованої бібліотечної системи міста Рівне радо зустрічає всіх юних читачів у своїй літературній світлиці. Бібліотекарі все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво спілкуватися, проводити вільний час, тому що до бібліотеки приходять діти не тільки ті, що живуть у селищі Ювілейне, а й приїжджають з усього міста. Це дуже приємно.

Майданчик в бібліотеці проходить під назвою «Літо в бібліотеці», де бібліотекарі знайомлять маленьких читачів зі світом книг, намагаючись проводити цікаві екскурсії, вікторини та презентації.

Кожен день бібліотеку відвідує багато маленьких читачів. Під час проведення екскурсій дітки відповідають на питання вікторин, загадок, згадують прислів'я та приказки, розповідають свої улюблені вірші, пригоди.

Літо в бібліотеці тільки починається! Попереду на нас чекають ще багато зустрічей з нашими читачами, де діти зможуть проводити вільний час: розважатися, грати в ігри, дивитися мультфільми, ділитися своїми враженнями, спілкуватися в соц. мережах: «Вконтакті», «Скайпі», «Однокласниках». Наш колектив радо ознайомить їх з безліччю цікавинок у світі книги.

10 червня бібліотека-філія №3 запросила дітей на вікторину «Що за чудо ці казки». Учасники вікторини з задоволенням відгадували казкових героїв , ділилися враженнями від прочитаних книг та ознайомилися з новими казками, виданими сучасними українськими видавництвами.

Захід направлений на організацію літнього дозвілля дітей та їх літнього читання, адже літнє читання – чудовий час для розширення кругозору маленьких читачів та їх творчої уяви. Бібліотекарі заохочують їх до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно.

В рамках програми «Літо в бібліотеці» ми раді бачити вас учасниками наших заходів. Літо тільки розпочинається – все цікаве ще попереду.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ